Začátek školního roku 2023/2024

Začátek školního roku 2023/2024

Vážení rodiče, žáci…
nový školní rok 2023/2024 začíná v pondělí 4. září 2023.

Žáci 2. – 9. třídy si s sebou vezmou již na první školní rok přezůvky. V 7:45 se dostaví do školy, v šatně se přezují a vyčkají příchodu svého třídního učitele (8:00). Poté se všichni přesunou budovou školy do tělocvičny.

Žáci 1. třídy mají sraz v 8:00 před budovou školy. Zde si je převezme nová paní učitelka třídní Ivana Nosková a odvede k bočnímu vchodu do tělocvičny. V doprovodu žáků 9. tříd se pak přemístí k pódiu, k slavnostnímu zahájení nového školního roku. Rodičům dětí 1. třídy je vstup samozřejmě umožněn také.
Po ukončení zahájení se žáci 1. třídy odeberou s paní učitelkou třídní a rodiči do své třídy, kde jim budou předány veškeré důležité informace.
Prosíme rodiče, aby zatím nekupovali žádné kancelářské pomůcky (fixy, tužky aj.). Vše se dozví 4. září.

Vyučování bude ukončeno přibližně po 9. hodině.

Prosíme, aby žáci již v pondělí věděli zda a kdy budou chodit na obědy (školní družina). Obědy v pondělí nejsou, výdejna začne vydávat obědy až od úterka, 5. září (po nahlášení třídnímu vyučujícímu). Přihlášku a informace pro strávníky může dostat Vaše dítě také v pondělí na vyžádání od třídního vyučujícího. Ke stažení jsou jinak k dispozici zde:

Informace pro strávníky naleznete zde

Přihlášku ke stravování naleznete zde

Vyplněné přihlášky odevzdá Vaše dítě v úterý třídnímu učiteli.